Revoluční novinka od Apple!

Jak už je v Cupertinu zvykem, místní vývojáři nikdy nespí(1) a stále přemýšlejí, jak posunout kupředu ne-li svět, tak alespoň technologie s logem hříchu. 
Dlouho utajovanou novinkou, se kterou v nejbližších minutách předstoupí před auditorium v kupertinském kulturáku Steve Jobs, se jmenuje iPoooh a my jsme dostali exkluzivně(2) možnost představit tuto revoluční novinku českému publiku(3).
Vývojáři vycházeli z faktu, že mít všechny zásadní produkty od Apple znamená složité sdílení, nejeden dock(4) a na všechno minimálně cestovní kufr(5). Pár měsíců si proto lámali hlavy(6) a výsledek je na světě: iPoooh je iPod, iPad, iMac, iScreen nebo iCunt v jednom! Cupertiňané totiž vyvinuli nadčasovou technologii, vycházející z dosud nenápadně aplikované látky iStretch.
Technologie je založena na faktu, že všechno je natahovací(7). A co jde natáhnout, to jde i na dračku(8), protože nechat se natáhnout je přirozená lidská vlastnost.
Jak to funguje? Jednoduše: tahem do stran zařízení natahujete. Důležité je natahovat vždy kratší strany, v opačném případě byste získali iBoard, na který není žádný futrál(9).
Samozřejmostí je i opačný postup, jehož základem je banální engine iStlouch. Budete-li se držet jednoduchého manuálu(10), nemůžete nic zkazit. Samozřejmě, náhoda je blbec. Pro ten případ je určená jednoduchá aplikace, která je v AppStoru zdarma: iPril ve verzi 1.4, a s tou už pochopíte úplně všechno. Tedy – možná...

(1) Kam nemůže iChart, tam nastrčí aj ženu
(2) all-exclusive
(3) dětská hra publiky-publiky
(4) kupírovat ocas
(5) travel-cooffre od fy Samsihonite
(6) head-breaking
(7) tzv. iPadOut
(8) To be on the drutch – obchodní fráze
(9) Foot – noha (angl.); Rahle – nahoprutka (něm.), tedy nohoprut
(10) opak womanuálu

Rychlost nátahu by neměla být vyšší než 23 pixelů za sekundu.


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Tak jsem si to zkusil a už mě to nebaví.

Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda (Beneše)

To za nás se bruslilo ještě skutečně, na opravdovým plastu, a ne jen virtuálně, jako teď…