O chytrých jen dobře

Předpokládám, že jste si toho všimli také. S nástupem chytrých telefonů zmoudřela spousta dalších komodit, a to i těch, které máme zažité jako naprosto blbé. Jeden nemusí chodit daleko, aby mu displej jeho chytrého přístroje zjevil, že existují Chytrá izolace (což je vlastně Chytrá pěna) pro váš Chytrý dům, Chytrý byt, Chytrý domov nebo Chytrý obchod, přijde na to, kde chcete být nejchytřejší. 
Chytrý rybář jistě uvítá Chytrý přehled vyúčtování telefonu, pokud ovšem nevlastní Chytrý měšec, případně Chytrou peněženku. A k rybníku se jistě hodí i Chytrý ručník - pro zadek a obličej (jak hlásá slogan… inu, pro ty, kteří tomu uvěří, nejspíš skutečně nemá to rozlišení partií velký význam). 
Taková Chytrá obec se pozná podle toho, že v ní je Chytrý úřad (což ale je, kdybyste to nevěděli, klání případových studií na obce zaměřených) a na povinném hřišti za humny se hraje Chytrý fotbal (ve skutečnosti logická stolní hra inspirovaná skutečným fotbalem; pokud fotbal není totéž co fotbalista, může to skutečně být chytrá hra), a pokud se tam motá i Jiří Chytrý (asistent trenéra FC Tescoma), mají vyhráno. 
Chytrý tank je prý velice milá a hlavně chytrá hračka! Předpokládá ale chytrého vojáka, a tady už to trochu hloupě skřípe. Onen skřípající prach pomůže odstranit Chytrý vysavač Vorwerk Kobold, a jen co vyluxujete, použijte Chytrý olej pro krásu Swedish Spa. Vaše pleť se doživotně rozzáří, protože Chytrá barva žije nejdéle, o tom žádná.
Chytrý pop není kupodivu moudrý představený pravoslávista, ale produkce partičky CocknBullKid, na to ale nemusím mít Chytrý katalog, stačí Chytrý vizitkář. Nejsem s to posoudit, nakolik je praktická Chytrá houba proti mykózám, když vím, že mykóza je taky houba, jíž lze naplnit Chytrý hrnek.
Je nejvyšší čas stisknout Chytrý vypínač (aneb chytré řešení pro chytré elektrikáře) na Chytrém nabíječi trakčních a startovacích akumulátorů a chytře z té přemíry chytristiky vycouvat. 
Nakonec, ten Švejk to řekl přesně. A to nemluvil (možná) o telefonech.


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Tak jsem si to zkusil a už mě to nebaví.

Měšice 21. 4. 2023

Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda (Beneše)