Applecamp Invite


Konečně vám to odtajnili, kluci a holky! Cupertinská junácká (iJunes) pobočka Apple pořádá letos v červenci druhý ročník tradičního tabletního tábora. Zájem je už teď, pár hodin po otevření podřadníku, obrovský (některé nedočkavé ratolestě dokonce přespaly před App-sborem), takže je pravděpodobné, že iDěti budou ve stanech namackané. A protože stejně jako loni jsou garantem programu Rychlé čipy (tak jako OS maců nesou jména kočkovitých šelem – např. 10.8 se bude jmenovat Šelma Hayek –, iOS se od verze 6 budou jmenovat Mirek, Jarka, Jindra, Červenáček a Rychlonožka), nebude nouze o napětí, nejčastěji 5 V.
Appléto má svá neodolatelná kouzla. Loni si velikou oblibu získala kulinářská zábava iPhondue, co to bude letos, to organizátoři tají. Ve hře jsou Timova Cookanda, a nebo hra na Ballmera (kalifornská obdoba naší hry Na třetího, se stejnými pravidly jako iVybika). Odvážnější děcka si jistě opět vyzkoušejí seskok iPadákem, součástí budou iBobřík aj buřty.
Věříme, že i letos to bude pekné iPodujatie, však už i moje děti žadoní o novou applákovou soupravu. Tradiční workshop (TrampWay) povede designer iLexej Apple z pražské ČUFT (České učení a fandíme technice, lid. řečené Stevárna)
Jak už je u Apple zvykem, dbá na kvalitu dětského pracovně-táborového života (iLife 12), takže stany budou před větry (tam i zpět) chráněné iPodsadami s dotykovým ovládáním (tlouch-prd). Oddílovými vedoucími budou vrcholní manažeři z Palo Alto, a to Paľo a LTO (pamatujete, kluci, loni jsme na něj volali: „Lehkej topnej voleji, proč tě nohy bolejí?“). Takže legrace bude!
Na závěr, během tzv. Canadian Night Party, vystoupí srandistická kapela Mac Fintoš, která se věnuje androidgroundu („symbián jou jupíjepí jou... symbián joujupí, pes má chlupy, kočka ocas, prase štětiny...“), a zazní i slavná Hally Belly Dance, se kterou vyhráli loňskou Lullaby Award.  
Někdy mě mrzí, že už jsem vyrostl z pionýrek. Hned bych se zalogoval.
Vy tak můžete učinit zde a pak už jen těšit se, těšit se, těšit se (iLjiči, sorry).

Prozatím pro vás máme soutěž: napište nám, co obsahuje Last Support Case (iLSC). Výherce vylosujeme u táboráku!

I tohle bylo psáno pro Futurum.

Pro účastníky vydal Apple update populárního What-I-need-with-listu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Tak jsem si to zkusil a už mě to nebaví.

Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda (Beneše)

To za nás se bruslilo ještě skutečně, na opravdovým plastu, a ne jen virtuálně, jako teď…